Tietoa Värinauteista


Värinautti on värittämisen asiantuntija. Värittämisellä tarkoitetaan tässä asiayhteydessä asioiden tarkastelua monesta näkövinkkelistä sekä elämyksellisyyteen pyrkimistä. 

Värinautit Annu ja Unna Autti ovat valmistuneet Värinauteiksi kirjekurssilla maailman tunnetuimmasta värinauttiopistosta, the Institute of Colournauts.


Annu ja Unna asuvat Utissa, jossa he ovat työskennelleet värien ja valon parissa siitä lähtien, kun oppivat kävelemään ja valitsemaan itse omat vaatteensa.


Värinauttien blogista 
http://varinautit.blogspot.fi/ 
pääset lukemaan lisää Värinauteista ja tutustumaan samalla heidän kotikaupunkiinsa Uttiin ja sen taloihin sekä asukkaisiin.

Koska Utti on enemmän mielentila kuin todellinen paikka, saatat törmätä Värinautteihin muuallakin kuin itäisessä Suomessa.


Värinautit ovatkin rohkeasti työskennelleet ympäri Suomea taiteen ja taidekasvatuksen kentällä. Mm. museopedagogeina, työpajojen vetäjinä, taidenäyttelyn oppaina sekä lasten taidefestivaalin juontajina. 

Monet hämeenlinnalaiset muistavat Annun ja Unnan Hippalot lastentaidefestivaaleilta, jonka juontajina Värinautit toimivat kesällä 2011 ja 2012.

Vuodesta 2013 Värinautit ovat keskittyneet oman moniaistillisen ja monitaiteellisen, pääosin kierrätysmateriaaleista kootun, Kun yö värittää -taidenäyttelyn rakentamiseen. Näyttelyn lisäksi Värinautit ylläpitävät omaa blogiaan osoitteessa http://varinautit.blogspot.com 

Lisäksi Värinautit julkaisevat joka joulukuu yhteiseksi iloksi joulukalenteria, joka on kaikkien käytettävissä osoitteessa:
http://varinauttienjoulukalenteri.blogspot.fi/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti